Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier ή μεταφορική εταιρεία, και εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

 

Χρεώσεις για όλη την Ελλάδα:

 

Για Χερσαίες & Νησιωτικές περιοχές:

Για χερσαίες & νησιωτικές περιοχές τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες μέχρι 3 κιλά είναι 3,30€, από 3 ως 10 κιλά 8,70€, για κάθε έξτρα κιλό πάνω από τα 10 κιλά +1€. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον κόστος 1,90€ ευρώ.

 

Για Δυσπρόσιτες περιοχές:

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος διαφέρει και προσαρμόζεται ανάλογα με την περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινήσεις.

 

* Όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

Σημείωση:

Δεδομένου ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναρτώνται εκατοντάδες προϊόντα, ενδέχεται σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, να έχει γίνει κάποιο λάθος στην αναγραφή της τιμής, κάποιου/ων από αυτά είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Αν η πραγματική τιμή είναι μικρότερη της αναγραφόμενης τότε θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα με χρέωση της μικρότερης τιμής. Αν η πραγματική τιμή είναι μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρίνιση και αν επιθυμείτε να το αγοράσετε με την πραγματική του τιμή. Στην σπάνια αυτή περίπτωση, ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν γίνεται εσκεμμένα.