Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier ή μεταφορική εταιρεία, και εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

 

Χρεώσεις για όλη την Ελλάδα:

 

Για Χερσαίες & Νησιωτικές περιοχές:

Για χερσαίες & νησιωτικές περιοχές τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες μέχρι 1 κιλό 3,10€, από 1 ως 4 κιλά 4,40€, από 4 ως 10 κιλά 8,00€. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον κόστος 2,50€ ευρώ. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 10 κιλά, στο καλάθι εμφανίζεται μηδενικό κόστος αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να καθορίσουμε τον τρόπο και το κόστος αποστολής.

 

Για Δυσπρόσιτες περιοχές:

Για δυσπρόσιτες περιοχές ασχέτως βάρους προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να καθορίσουμε τον τρόπο και το κόστος αποστολής, αφού αυτό εξαρτάται πάντα από τον όγκο και το μέρος που θα αποσταλούν τα προϊόντα.

 

* Όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

Σημείωση:

Δεδομένου ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναρτώνται εκατοντάδες προϊόντα, ενδέχεται σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, να έχει γίνει κάποιο λάθος στην αναγραφή της τιμής, κάποιου/ων από αυτά είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Αν η πραγματική τιμή είναι μικρότερη της αναγραφόμενης τότε θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα με χρέωση της μικρότερης τιμής. Αν η πραγματική τιμή είναι μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρίνιση και αν επιθυμείτε να το αγοράσετε με την πραγματική του τιμή. Στην σπάνια αυτή περίπτωση, ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν γίνεται εσκεμμένα.